Sommerbrev 2015

Nyhed billede
Juni 2015
Kære forældre
Skoleåret 2014/15 nærmer sig nu sin afslutning. I skrivende stund er der kun 1 uge tilbage for eleverne og 2 uger for lærerne - førend alle kan begynde på en velfortjent sommerferie.

Dette skoleår har på flere måder skilt sig ud fra tidligere skoleår. På Langeskov Skole, som på alle andre skoler i landet, har dette været det første år med den nye folkeskolereform som ramme for gennemførelsen af den daglige undervisning.
...
  • Klavs Norup Lauridsen den 26-07-2015
    Dødsfald

Kære forældre.

I den forgange uge har skolen på tragisk vis mistet en af sine dygtige medarbejdere. Benny Dalberg døde af blodpropper i hjernen.

Benny Dalberg har været tilknyttet skolen i det forgange skoleår som faglærer samt som lærer for kommunens Kulturskib.

Benny var evigt og altid positiv i sin tilgang til andre mennesker - såvel kolleger som børn. Han vil især blive husket for sit engagement ift. at børn skal være "skabende" og "virksomme". Hans designværksted i kælderen var meget besøgt og værdsat af eleverne.
    Benny var ligeledes meget aktiv ift. udstillinger og workshops i Langeskovcenteret.

Benny bisættes fra Rynkeby kirke torsdag d. 30. juli kl. 13.00.

KLavs Norup Lauridsen