Hjælp - kære forældre

Kære forældre - en lærerig oplevelse gentages. Jeg har den store fornøjelse at have morgensamling med 6. til 9. klassetrin på udvalgte dage i ugens løb. Vi har mange forskellige temaer oppe på disse samlinger. Vi har blandt andet arbejdet en hel del med sociale medier samt uddannelsesmuligheder og jobs efter endt skolegang. Jeg har spurgt eleverne, hvad de gerne vil sætte fokus på indtil sommerferien og deres svar er stadig - jobs og uddannelse. Jeg eftersøger derfor igen i år forældre/bedsteforældre samt tidligere elever, der vil bruge 30/45 min. på at fortælle om deres job og vejen til dette job. Alle jobs (og historien om hvordan man nu engang er endt hvor man er) er relevante og velkomne - så er du bager, chauffør, frisør, ansat i en bank, chef, jægersoldat, sygeplejerske eller læge eller andet hører jeg og ikke mindst eleverne meget gerne fra dig. Flere forældre meldte sig sidste år - tusind tak til dem. Håber nye forældre vil bruge lidt tid sammen med os. Send venligst en mail på [email protected] - og støt på den måde eleverne på Langeskov Skole. Med venlig hilsen Klavs Norup Lauridsen, skoleleder.

Nyhed billede
.
    Klavs Norup Lauridsen den 13-03-2019
    Kære forældre på 9. årgang.

Sidste skoledag for 9. årgang flyttes. Ministeriet har oplyst, at alle afgangsprøve-karakterer skal være inde senest d. 21. juni, hvilket normalt har været inden d. 26. juni.

Denne oplysning gør, at alle skoler i Kerteminde Kommune flytter sidste skoledag fra 29. maj til fredag d. 24. maj - for at der er dage nok at afholde afgangsprøverne. Eleverne på 9. årgang kan altså komme op i et mundtligt udtræksfag allerede fra mandag d. 27. maj.

Odense, Nyborg og Kerteminde Kommuner afholder sidste skoledag fredag d. 24. maj.  Ofte tager elever fra Kerteminde Kommune til "Mosen" i Odense efter afholdelse af sidste skoledag.

Jeg er vidende om, at I forældre er igang med at planlægge en samlet fest for hele årgangen og har været i kontakt med en repr. fra denne forældregruppe om ovenstående.  Der vil komme mere/ny info om denne årgangsfest inden så længe.
  • 28-03-2019
    Fordybelsesdag 3. årgang eventyr · 3A · 3B · 3C